Eliberarea de apă din organism poate ajuta la ameliorarea balonării

Eliberarea de apă din organism poate ajuta la ameliorarea balonării

În cele din urmă, intensitatea antrenamentului tău depinde în totalitate de tine.

Beneficiile antrenamentului în timpul menstruației

Deși ar putea fi mai dificil să faci exerciții în timpul menstruației, există o serie de beneficii în spatele acestor antrenamente, inclusiv:

Beneficiu Impact
Transpiraţie Eliberarea de apă din organism poate ajuta la ameliorarea balonării.
Eliberarea de endorfine Aceștia sunt hormoni fericiți care vă pot stimula starea de spirit.
Eliberare de stres Stresul poate duce la agravarea crampelor menstruale. Exercițiile fizice regulate sunt o mare eliberare a stresului și pot reduce crampele menstruale.
Energie Exercițiile fizice regulate vă pot oferi mai multă energie, ceea ce este util mai ales în timpul perioadei în care nivelurile de energie tind să fie mai scăzute.

Ce activități ar trebui să faci în timpul menstruației?

În timp ce un circuit complet HIIT sau benzi de rezistență și o sesiune de antrenament cu greutăți ar putea să nu fie ideea ta despre un antrenament distractiv, există alte forme de exerciții mai blânde, care sunt perfecte pentru acele zile letargice.

Activitate Impact
Mersul pe jos A face o plimbare afară și a lua puțin aer proaspăt poate fi grozav pentru ameliorarea crampelor.
Întinderea Întinderea concentrată pe șolduri și partea inferioară a spatelui se simte grozav în primele zile ale menstruației.
Antrenamente blânde Antrenamentele de intensitate scăzută sunt grozave de făcut atunci când ai menstruația, sunt mai puțin stresante pentru corpul tău, în timp ce măresc energia, fluxul sanguin și arderea caloriilor.
Yoga, Tai Chi sau Pilates Aceste forme blânde de exerciții sunt ideale pentru cei dintre voi care doresc să se miște în continuare, dar caută ceva mai blând.

Există multe stiluri de yoga, așa că dacă ești nou în acest domeniu, fă-ți timp pentru a afla care stil ți se va potrivi cel mai bine pe perioada menstruației. Puteți încerca yin sau yoga de restaurare, care conțin în mare parte posturi așezate și înclinate folosind recuzită pentru sprijin.

Poze de yoga recomandate pentru ameliorarea perioadei

Există câteva stiluri și ipostaze de yoga care sunt mai provocatoare în timpul menstruației. Dacă sunteți în căutarea unei mișcări blânde, atunci ați face cel mai bine să evitați stilurile de yoga vinyasa și Ashtanga, care sunt mult mai dinamice.

Dacă aveți crampe, dureri de spate sau orice alte simptome menstruale, încercați aceste poziții de yoga blânde și reparatoare:

Poza de yoga Impact
Poza fluturelui Dintr-o poziție așezată, aduceți tălpile picioarelor împreună și pliați înainte, folosind un suport, cum ar fi un bloc sub cap, după cum este necesar. Stați 1-5 minute.
Poza fluture înclinat Întindeți-vă pe spate și aduceți tălpile picioarelor împreună, permițând genunchilor să cadă în lateral. Pune o mână pe burtă și o mână pe inimă. Respirați adânc și rămâneți timp de 1-5 minute.
Pod sprijinit Puneți un bloc sub sacrum ridicând șoldurile și glisându-l sub tine. Relaxați suprafața frontală a corpului, permițând coloanei vertebrale să se lungească. Stai aici 1-3 minute.
Pisica/Vaca Dintr-o poziție de masă pe mâini și genunchi, expirați pe spate ca o pisică și inspirați arcuiți coloana vertebrală, privind în sus. Repetați de 6 ori.

Dacă decideți să vă continuați rutina obișnuită de exerciții de mare intensitate în timpul menstruației, este posibil să găsiți, de asemenea, că aceste întinderi blânde de yoga ajută la ameliorarea oricăror simptome PMS. Ține minte, depinde de tine cât de mult te antrenezi și când. Ascultă-ți corpul și dacă știi că ai nevoie de odihnă în timp ce ai menstruația, atunci ia-l. Îți poți adapta antrenamentele pentru a se potrivi nivelurilor tale de energie și unde te afli în ciclul tău.

Oglinzile inteligente de antrenament, cunoscute și sub numele de oglinzi de fitness, au câștigat multă popularitate de-a lungul anilor. Dimensiunea pieței lor a fost evaluată la aproximativ 472 de milioane de dolari în 2021 - cel mai probabil din cauza creșterii rapide a tehnologiei și a interesului global pentru fitness. Să aruncăm o privire la dacă oglinzile inteligente de antrenament merită sau nu.

Recomandări cheie:
 • Oglinzile inteligente de antrenament sunt, în esență, oglinzi digitale mari care afișează un antrenor profesionist, care te conduce prin antrenamente. Ele oferă o experiență de antrenament captivantă în confortul propriei case.
 • Ele oferă o gamă largă de exerciții, cum ar fi HIIT, greutăți și Pilates.
 • Puteți obține în continuare aceleași beneficii fizice ale exercițiilor, urmărind un videoclip de antrenament sau mergând la sală.
 • Oglinzile inteligente se bazează pe tehnologie, deoarece funcționează prin WiFi și Bluetooth. De asemenea, trebuie să descărcați o aplicație pentru a vă accesa antrenamentele.
 • Prețul oglinzilor inteligente variază de la 750 USD până la aproximativ 4.000 USD. De asemenea, vi se cere să plătiți un abonament lunar pentru aproximativ 40 USD pe lună. Acest lucru poate fi prea costisitor pentru unii oameni.

Exercițiile fizice oferă beneficii sistemului cardiovascular, dezvoltă masa musculară, arde grăsimile și oferă beneficii pentru bunăstarea mentală. Multe companii de sănătate și fitness pretind că oferă aceste beneficii prin realitate augmentată (AR). Acest lucru suprapune o lume digitală peste realitate. Este aceasta doar o altă modalitate prin care companiile mari să facă milioane sau există ceva unic în utilizarea tehnologiei AR pentru exerciții fizice? Să aflăm.

Ce este o oglindă inteligentă de antrenament?

Oglinzile inteligente de antrenament oferă o experiență de antrenament interactivă prin combinarea tehnologiei cu oglinzile. Aceasta include antrenori personali virtuali și antrenamente la cerere pe ecran. De asemenea, puteți monitoriza nivelul de fitness în timpul antrenamentului. Caracteristicile integrate ale fiecărei oglinzi devin mai avansate pe măsură ce gama de prețuri crește.

Unele oglinzi au microfoane și camere încorporate. Camera ar trebui să vă monitorizeze forma în timpul exercițiului printr-o funcție de senzor de mișcare, corectându-vă postura prin transmiterea indiciilor verbale prin microfonul încorporat.

Avantaje și dezavantaje ale oglinzilor inteligente de antrenament

Nu există nicio îndoială că exercițiile sunt benefice, dar te poate ajuta o oglindă inteligentă de antrenament să-ți maximizezi obiectivele de fitness? Tabelul de mai jos prezintă câteva dintre beneficiile și dezavantajele oglinzilor inteligente de antrenament.

Pro
 • Oglinzile de antrenament pot fi benefice pentru persoanele cărora le place să se antreneze acasă. Aceasta ar putea fi o opțiune convenabilă, economisind timp de călătorie la o sală de sport.
 • Oglinzile inteligente pot urmări valorile de sănătate, cum ar fi ritmul cardiac și caloriile arse. Se pot conecta și la alte echipamente; ajutând la urmărirea obiectivelor generale de fitness.
 • Dacă nu aveți spațiu pentru o sală de sport complet echipată, oglinzile inteligente vă pot economisi spațiu.
 • Oglinzile inteligente pot încuraja persoanele să se antreneze datorită naturii motivante de a avea un antrenor virtual în fața lor. De asemenea, vă puteți conecta cu alți utilizatori prin intermediul aplicației, care permite o experiență de antrenament social.
Contra
 • Oglinzile inteligente sunt scumpe, ceea ce înseamnă că nu sunt o opțiune pentru toată lumea.
 • Ele pot încuraja oamenii să depindă de tehnologie pentru exerciții fizice, îndepărtându-ne de potențialul exercițiu în natură, ceea ce poate fi bun pentru bunăstarea mentală.
 • Se bazează complet pe tehnologie, dietoll official top adică dacă întâmpinați dificultăți tehnice, antrenamentul dumneavoastră va fi întrerupt.
 • Deși sesiunile pretind a fi personalizate, este puțin probabil să beneficiați de aceeași atenție la detalii ca și când aveți sesiuni 1:1 cu un antrenor, care este conștient de leziunile/condițiile dumneavoastră specifice.

Cum funcționează oglinzile inteligente

Oglinzile inteligente arată similar cu oglinzile de lungime completă amestecate cu un ecran de televizor. Oglinzile inteligente pot fi de sine stătătoare sau montate în siguranță pe perete pentru un plus de siguranță. Un ecran este situat în spatele oglinzii, unde vă puteți accesa antrenamentele la cerere sau sesiunile personalizate cu un antrenor personal. Oglinzile funcționează folosind WiFi și sunt controlate printr-o aplicație de pe smartphone. În esență, o oglindă inteligentă acționează ca sala de sport de acasă pe un ecran.

Îmi pot îmbunătăți fizicul cu oglinzi inteligente?

Oglinzile inteligente pot încuraja oamenii să facă mai mult exerciții fizice, ceea ce este pozitiv. Oferind o serie de opțiuni de exerciții diferite, cum ar fi HIIT, Pilates și yoga, persoanele ar putea menține o practică de mișcare bine rotunjită. Exercițiile fizice regulate sunt esențiale pentru:

 • Construirea forței și a rezistenței
 • Menținerea greutății sănătoase
 • Îmbunătățirea sănătății cardiovasculare
 • Reducerea riscului de boli cronice precum diabetul sau bolile de inima

Cu toate acestea, deși oglinzile inteligente pot părea impresionante, puteți obține în continuare aceleași beneficii ale exercițiului urmărind videoclipuri de antrenament la cerere printr-o aplicație de pe telefon sau computer. Singura diferență este experiența imersivă, care pentru unii oameni poate părea inutilă, mai ales având în vedere că costul este comparabil cu un abonament la sală.

Oglinzi inteligente versus alte forme de exercițiu

În timp ce oglinzile inteligente pot oferi motivație și comoditate, exercițiile în sală, în natură sau urmărirea unui videoclip de antrenament de pe telefon sau computer îți vor oferi aceleași beneficii fizice.

Deși un corector de formă AI poate suna atrăgător, se presupune că toată lumea va răspunde la fel la corecții. Acest lucru nu ține cont de condițiile specifice în care indivizii ar putea fi nevoiți să modifice mișcările pentru a se potrivi corpului lor. Aceasta presupune, de asemenea, că indivizii au același nivel de conștientizare a corpului și sunt capabili să se corecteze eficient, ceea ce adesea nu este cazul.

În ciuda faptului că multor oameni le place să se antreneze de acasă, ar putea fi izolator dacă devine singura lor formă de exercițiu. Mulți indivizi sunt sociabili cu prietenii la sala de sport, ceea ce poate oferi efecte pozitive de bunăstare.

Oglinzile inteligente de antrenament au devenit din ce în ce mai populare, odată cu extinderea rapidă a tehnologiei și a banilor canalizați în publicitate. Tendințele apar și pleacă adesea în industria fitness-ului. În timp ce mulți oameni experimentează beneficiile utilizării oglinzilor inteligente de antrenament, bazele sănătății și fitnessului se rezumă la aceleași principii de bază pentru noi toți. Acestea includ exerciții fizice, mâncare bine, somn suficient și îngrijire pentru bunăstarea mentală. Acestea sunt toate domeniile vieții noastre pe care ne putem concentra individual pentru a trăi o viață mai împlinită, indiferent de tendințe.

Fitspiration este o combinație de „potrivire” și „inspirație”. Altfel, cunoscut sub numele de Fitspo, este o tendință nouă și populară în rețelele sociale care promovează exercițiile fizice, sănătatea și fitnessul. Fitspiration implică afișarea de imagini ale corpului inspiraționale și citate despre o viață sănătoasă, subliniind importanța adoptării exercițiilor și a obiceiurilor alimentare sănătoase pentru a îmbunătăți sănătatea și forma fizică și pentru a obține un corp atletic în formă.

Recomandări cheie:
 • Fitspiration este o tendință populară în rețelele sociale care promovează exercițiile fizice, sănătatea și fitnessul, pentru a inspira oamenii să trăiască un stil de viață sănătos și să obțină un fizic tonifiat.
 • În timp ce fitspirația are unele beneficii pozitive, cum ar fi furnizarea unei comunități de persoane care au aceleași concepții și servirea ca instrument educațional, poate avea, de asemenea, efecte negative, inclusiv nemulțumirea corporală crescută, dependența de exerciții fizice și utilizarea de medicamente nesănătoase care îmbunătățesc organismul.
 • Pentru a aborda aceste efecte negative, este important să acordăm prioritate sănătății și bunăstării în detrimentul aspectului și să folosiți rețelele sociale în mod responsabil, stabilind limite, echilibrând viața și rețelele sociale și, dacă este necesar, printr-o detoxifiere digitală.

Deși inspirația a inspirat unii oameni să mănânce sănătos și să devină apți din punct de vedere fizic, prevalența corpurilor greu de atins promovează modele de gândire și comportament dezadaptative? Să examinăm dacă această tendință face mai mult rău decât bine.

Contents