Memóriamegtartás, csökkent agyi köd, jobb kognitív funkció

Memóriamegtartás, csökkent agyi köd, jobb kognitív funkció

Tanulási képességének hasznot húzhat a NooCube-ban található vitaminok és gyógynövénykivonatok – resveratrol, pterostilbene, B1, B7 vitaminok és zabszalma kivonat.

Erősíti a szem-agy kapcsolatot

A Lutemax® 2020 az az összetevő, amely különösen erősíti a szem és az agy közötti idegi vezetékeket. Az információs korszak arra kényszerít bennünket, hogy munkanapjaink nagy részében különféle – kicsi és nagy – képernyőket nézzünk.

Ez általában a látás romlásához, valamint az állandó fáradtság érzéséhez vezet. A NooCube megerősíti a vizuális információfeldolgozás optimális funkcióját.

NooCube összetevők listája

A NooCube büszke termékének biokémiai összetételére, amely vitaminokat, gyógynövénykivonatokat, díjnyertes funkcionális összetevőket és antioxidánsokat tartalmaz.

Csak néhányat fogunk áttekinteni abból a 13 összetevőből, amelyek a fő tápanyagblokkot alkotják, amelyek a NooCube számára számos előnyt biztosítanak.

Hozzávalók Kapszulánkénti mennyiség Lehetséges előnyök
LUTEMAX® 2020 20 mg A szem és az agy egészsége, a memória és a feldolgozási sebesség
L-tirozin 250 mg Éberség, figyelem, fókusz és koncentráció, dopamintermelés
L-teanin 100 mg Antioxidáns hatás, fokozott koncentráció, memória és figyelem
Macskaköröm kivonat 175 mg Memóriamegtartás, csökkent agyi köd, jobb kognitív funkció
Zab szalma kivonat 150 mg Csökkentett stressz, jobb koncentráció és memória, fokozott oxigén- és tápanyagszállítás az agyba
Bacopa monnieri kivonat 250 mg Jobb információfeldolgozás
Alpha GPC 50 mg Fokozott mentális tisztaság, memória, összpontosítás, figyelem
Huperzia serrata 20 mg Az agy egészsége és működése
Resveratrol 14,3 mg Gyorsabb agyműködés, gyulladáscsökkentő hatás
Pterostilbene 140 mcg Erős antioxidáns, amely megakadályozza a kognitív hanyatlást
B1 vitamin 1,1 mg Jobb hangulat, energiatermelés, ideg- és izomegészség
B7 vitamin 50 mcg Összességében jobb hangulat, idegrendszeri támogatás és jobb memória
B12 vitamin 2,5 mcg Fokozott hangulat és energiatermelés

B1 vitamin

A B1-vitamin, más néven tiamin, az ember számára nélkülözhetetlen mikroelem. Főleg katalizátorként szolgál a glükóztermelésben az élelmiszerek energiatermeléshez szükséges üzemanyaggá alakításával.

A B1-vitamin-hiány kockázata közé tartozik a beriberi, valamint a Wernicke encephalopathia.

B7 vitamin

A B7-vitamin, más néven biotin, egy másik kulcsfontosságú mikroelem, amely részt vesz a különféle anyagcsere-folyamatokban. Lebontja a zsír- és aminosavakat, szintetizálja azokat, és a glükóztermelés része.

A B7-vitamin hiánya ariboflavinózishoz, gyulladásos bőr- és nyelvbetegségekhez vezethet.

B12 vitamin

A B12-vitamin vagy a kobalamin a DNS-szintézis, a zsírsav- és aminosav-anyagcsere tényezői. Ezenkívül fenntartja az idegrendszer normál működését azáltal, hogy megakadályozza a neurotranszmitterek károsodását.

A B12-vitamin hiánya vészes vérszegénységhez vezethet.

L-tirozin

Az L-tirozin, vagy egyszerűen csak a tirozin, az egyik standard aminosav, amely növeli a dopamin és a noradrenalin szintjét az emberi szervezetben.

Ezek a hormonok közvetlenül befolyásolják az emberi hangulati állapotokat. E hormonok magasabb szintje javítja az általános fókuszt és csökkenti a stresszt.

Zab szalma kivonatok

Az oxigén és a tápanyagok hatékonyabban jutnak el az agyba, ha zabszalmát fogyasztanak.

Egészen modern időkig, amikor ezt a különleges hatást tudományosan igazolták, a zabszalmát hatékonynak tartották az általános stressz elleni küzdelemben. Azóta a zabszalmát fókuszfokozónak tekintik.

Lutemax® 2020

Ahogy korábban említettük, a Lutemax® 2020 három fő kritikus szem-agy tápanyagból – karotinoidokból – áll – a luteinből és két zeaxantin izomerből.

A karotinoidok narancssárga pigmentek a sárgarépában, narancsban, sütőtökben és másokban. És mindenki gyerekkora óta tudja, hogy a sárgarépa nagyszerű a szemnek.

E három összetevő egyedülálló vegyülete a Lutemax® 2020-at díjnyertes tápanyaggá teszi.

Biztonságos a NooCube?

Igen. A NooCube Brain Productivity kutatott és tanulmányokon alapuló összetevőket és azok kölcsönhatásait tartalmazó formulájával büszkélkedhet.

Ezenkívül a NooCube szolgáltatók megjegyzik, hogy terméküknek nincs ismert mellékhatása. Azt is állítják, hogy ezeket a nootropikumokat az FDA által bejegyzett és GMP-kompatibilis létesítményekben gyártják. Ezek az étrend-kiegészítők előnyös tulajdonságai, mivel biztosítják a termékek tisztaságát és biztonságát.

A szolgáltató megemlíti, hogy a NooCube-ot szedő emberek nem számolnak be jelentős mellékhatásokról. Mégis, a biztonság kedvéért, amikor gondoskodik egészségéről, először konzultáljon orvosával, mielőtt bármilyen nootrop kiegészítőt szedne.

Mennyi NooCube-ot vegyen be?

A NooCube szedésének általános iránya 2 kapszula reggelivel minden reggel. A szolgáltató megjegyzi, hogy a bevitel napi 3-4 kapszulára növelhető, ha a termék toleranciája ezt lehetővé teszi.

A szolgáltató azonban azt javasolja, hogy ne lépje túl a napi 4 kapszula referenciaértéket.

A nootropikumok vagy bármilyen típusú étrend-kiegészítő használata esetén azonban először konzultáljon orvosával az ajánlott adagokról és a használati időtartamról. Az ismert egészségügyi problémákkal küzdő vagy gyógyszereket szedő személyeknek szintén előzetesen beszélniük kell kezelőorvosukkal.

A NooCube étrend-kiegészítő, és nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet. Ezenkívül a 18 év alatti személyek, valamint a terhes vagy szoptató anyák egyáltalán nem használhatják a NooCube-ot.

NooCube ár

A NooCube a vásárlási lehetőségektől függően eltérő árat kínál nootrop termékei számára. Bár az árak magasabbnak tűnhetnek, nagy megtakarításokat és ingyenes palackokat szerezhet a kötegekkel. Az árak és ajánlatok a következők:

Terv 1 hónapos ellátás 3 hónapos ellátás 5 hónapos ellátás
Ár 64,99 USD 129,99 USD 194,99 USD
Mennyiség 60 kapszula 180 kapszula 300 kapszula
Megtakarítás 15,00 USD 109,98 USD 204,96 USD

Amint az a fenti táblázatból látható, a NooCube termékét tételekben értékesítik az Ön által választott meghatározott felhasználási időkeretre.

Csomagok vásárlásakor ingyenes palackokat és „Agyi útmutatókat” is kap – a „10 agyi étel, amely egyik napról a másikra okosabbá tehet” és „5 könnyen követhető agygyakorlat az emberfeletti összpontosításhoz” című kézikönyveket.

Hirdetés

Különleges ajánlat

A NooCube díjnyertes formulájával a képernyő elfáradása és a memóriazavarok elfordíthatók a múlt problémái

Takarítson meg 15 USD-t előfizetéssel

Hol lehet megvásárolni a NooCube-ot?

A NooCube termékeit közvetlenül a hivatalos weboldalukon vásárolhatja meg. Ha a hivatalos webhelyről vásárol, élvezheti a legnagyobb megtakarítást, az ingyenes és gyors szállítást, valamint az ingyenes palackokat.

Megrendelheti az Amazonról vagy a Walmartról. Fontos azonban tudni, hogy ezen a két weboldalon az összetevők listája eltér a hivatalos weboldalon és a termékcímkéken feltüntetetttől.

Ügyeljen arra, hogy a más webhelyeken elérhető lehetőségek a NooCube nootropikumok nem hivatalos másolatai. Ezért, hogy biztonságban tudjon gondoskodni egészségéről, győződjön meg róla, hogy a hivatalos boltban vásárol, és az ebben az áttekintő cikkben található hivatkozásokon keresztül.

A NooCube szállítási és visszatérítési szabályzata

Az első és legfontosabb, hogy a szállítás teljesen ingyenes az egész világon. Íme néhány általános vonás arról, hogy mikorra várható a csomag megérkezése.

Rendeltetési hely Hozzávetőleges érkezési dátum
Egyesült Államok 5 munkanapon belül
Egyesült Királyság 5 munkanapon belül
Európa, Kanada, Ausztrália 10 munkanapon belül
A világ többi része Attól függ, hogy melyik raktárból adják fel a csomagot (a NooCube raktárral rendelkezik az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Európában)

A NooCube vonzó 60 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál. Ez azt jelenti, hogy a NooCube visszafizeti a visszatérítést, ha a vevő bármilyen minőségben elégedetlen a termékkel.

Ki szedje a NooCube kiegészítőket?

A NooCube megfelelő kognitív booster lehet 18 év feletti diákok, idősebb felnőttek, sportolók és üzletemberek számára.

A rendkívül igényes oktatási rendszer minden bizonnyal talpon marad. A NooCube gyártói úgy vélik, hogy felfrissítheti az elmét, és élessé teheti azokat a kiváló minőségeket.

A NooCube diétás termékek minden célra és célra alkalmasak, kivéve a gyermekeket és a terhes vagy szoptató nőket.

Diákok

A NooCube olyan diákoknak írja fel termékét, akik igyekeznek a legjobbat kihozni mentális és pszichológiai képességeikből. Lényegében ezeket a nootróp szereket 18 éven felüli tanulók használhatják az orvos utasítása szerint.

A tanulók tanulási teljesítményének, mentális tartósságának, stresszkezelésének és memóriamegőrzésének javításával a NooCube biztonságos helyszínt biztosít a fiatalabb közönség számára, hogy kiaknázza teljes potenciálját.

Idősebb felnőttek

A karotinoidok és az antioxidánsok ARD-k (életkorral összefüggő betegségek) elleni hatékonyságáról szóló tanulmány kimutatta, hogy a Lutemax® 2020 előnyös lehet az életkorral összefüggő betegségek esélyének csökkentésében.

Ezek a biokémiai tápanyagok támogatják az agyból származó neurotróf faktort (vagy röviden „memóriamolekulát”). Ez azt jelenti, hogy a NooCube kezelheti az agy plaszticitását és az éles memória megtartását idősebb felnőtteknél.

Sportolók

Az egyik fő probléma, amelyet a NooCube segít a sportolókkal kapcsolatos problémák kezelésében, a motiváció és a koncentráltság megőrzése hosszú intenzív edzés vagy versenysport során.

Legyen Ön profi sportoló, vagy csak edzőtermeket látogató személy, tudja, hogy a kitartó összpontosítás és az egyértelmű motiváció állandó emlékeztetése a legfontosabb a teljesítmény növelése érdekében.

A NooCube nem csak a sporttevékenységekből, hanem a mindennapi és magánéletéből is feloldja a felesleges stresszt.

Üzletemberek

Legyen Ön egy nagy cég vezérigazgatója, vagy még mindig feltörekvő vállalkozó, tudja, hogy a vállalt felelősség és az azokból származó stressz állandó.

A magas elvárások, a teljesítményszintek és a vezetői döntések mindig kétélű fegyverként jönnek létre – soha nem fejtheti meg a legnagyobb biztonsággal tettei közelgő eredményét.

A NooCube dinamikus megkönnyebbülést nyújt, amelyre naponta szüksége van, leküzdi a túlzott munkahelyi stresszt, és segít az otthoni kikapcsolódásban.

A NooCube-nak vannak mellékhatásai?

A NooCube felhasználói véleményei nem számolnak be jelentős mellékhatásokról. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy mindenki számára biztonságos. Íme néhány lehetséges mellékhatás a túlfogyasztással kapcsolatban:

További információért látogasson el a https://active-keto-gummies-official.top/ oldalra.

Contents