Studija potvrđuje: nemojte se nagrađivati za kalorije sagorijevane

Studija potvrđuje: nemojte se nagrađivati za kalorije sagorijevane

Naslovi

Čini se da ova studija sugerira da postoji slatko mjesto za vježbanje AMonnt i gubitak težine:

Studija potvrđuje: Ne nagrađujte se za sagorijene kalorije

A ovaj izvještava da su dijelovi recepata u kućama u posljednjih desetljeća nadmoćni baš kao i ostatak Amerike:

'Radost kuhanja' ili 'Radost pretilosti'?

Vidiš se kasnije!

Više postova iz Kath:

moj, moj ovo je bila fantastična zdjela zobene pahuljice !!! Tajno oružje bilo je slani kikiriki!

Mješavina:

1/3 šalice zobi, 2% mlijeka, vode, soli od prstohvata, pola bananasplash meksičke vanilije2 žlice pšeničnih pijanica2 žlice sita s niskim udjelom masti. Cup Blackberries1 tbsp flaxsprinkle Walnuts + Slani PeanutsDrizzle TJ's Hrskavi PB

Ovaj je tip bio malo viši u masnoći nego inače - vidjet ćemo kako to utječe na moju sitost ????

ButterScotch TOFFEE… .HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH >

Jutros sam bio u 5 da odem u teretanu, osim što se na radiju osjećam spavajući s Johnom Mayerom i probudio se neugodnim najavljivačima u 5:30! Jednom kad sam bio tamo napravio sam 50 minuta na ET sa ženskim zdravljem. Vrijeme je prolazilo jer je magazin bio dobar ???? Tada sam završio s 15 minuta dizanja, uključujući Kellyjeve setove Lunge i Push-Up.

Doručak za goste!

Evo čitatelja Danielle's Valentinovo zob!

- 1/3 šalice staromodnog zobi - 1 mala banana - pregršt osušenih brusnica - Splash Vanilla ekstrakt - TBS mljeveni lamen - kavu s kavom od vanilije od vanilije ????

Ideje za kuharsku knjigu?

Jedan od mojih prijatelja u objavljivanju je ideje za brainstorming za kuharice i htio znati jeste li svi imali prijedloge bilo kakvih prijedloga Za ono što biste željeli vidjeti na policama? Misli?

Idem na nastavu!

Više postova iz Kath:

Usred svega što smo trebali učiniti jutros, spustio sam se dolje i učinio 30 minuta podcasta Dave Farmar. Vrijeme je prestalo. Rekao sam mentalnu zahvalnost za svoju lijepu (iznajmljene) kuću i rekao joj da ću se uskoro vratiti.

100 chatarangas kasnije sam se istuširao i prepakirao torbe istom odjećom, svježe oprane. Nosit ću iste odjeće kao i prošli vikend. Ne prosudite!

Nismo imali vremena ni hrane za ručak kod kuće, pa smo na izlasku iz grada izlazili revolucionarnu juhu.

čipovi kao predjela! Volim one.pickle one.

Začinjena juha od tofu od kikirikija za mene. Curry omot tofu na žaru za njega. Moja juha je bila toliko bogata (danas na dobar način!), Ali i veganski, tako da mislim da su kikiriki sigurno pomiješani. MMMM!

Došlo je s lijepom sjemenom kolutom, uključujući sjemenke komorača, koju sam dijelio s Mattom.

Napokon sam imao veliku salatu od špinata s velikim masnim malinama, kozjim sirom i bademima. Delish !!

Napuštanje CVILLE mi slomi srce. To je tako prekrasan jesenski dan! Vratite se za 48 sati ????

ovo!

Više postova od Kath:

Zabavljam se pripremajući kuću za večerašnju zabavu. Oprašio sam svijeće i izvukao neke zabavne nasljednice moje bake s potkrovlja. Tako mi je drago što napokon imamo prijatelje za zabavu. Mislim da nema ništa više što suprug i ja volimo raditi zajedno nego

1) zabavljati

2) Okus vina

wheeee!

Krenuo sam na trening oko 11:30 putem bicikla. Tamo je prilično turobno, ali nekako odgovara raspoloženju. U teretani sam radio 20 minuta na ET -u dok sam čekao da se otvori stubišta. Tada sam tamo učinio 26 minuta. Nakon brzog vožnje biciklom kući, zarezao sam ručak.

Ostatak Smokey graha + zelena juha

Split Roll, ulja i pečena

Grožđe -

i nešto PB mrkve -

Hodam do trgovine namirnicama za nekoliko predmeta u posljednjem trenutku. Zatim pustite da proslave počinju!

Više postova iz Kath:

Dva jutra zaredom Matt je postavio svoj alarm da krene na trčanje, ali oba puta sam čuo kako tuš trči Umjesto nogu! Ali bonus ovog određenog rasporeda je u tome što čujem i lonac od zobene pahuljice i znam da pravi doručak!

Znam da sam to rekao 100 puta, ali njegova zobena kaša toliko je različita od moje! Ali istina je da izrađuje klasičnu šlabu od banane zobene pahuljice i evoluirao sam u više zalivu, verziju velike količine. Mislim da se moram vratiti na osnove jer je njegov soooo kremast!

1/3 šalice zobi, mlijeka, vode, prstohvate soli, chia sjemenki, banane i sira u miješanju na kraju. Na vrhu s CVILLE klasterima i bademovim maslacem. [Moja trenutna verzija ima dvostruku vodu!]

Oblaci lebde, ali u danu obećava toplinu i sunce!

Više postova iz Kath:

(da se ne brkamo s preuzimanjem dvadesetih godina!)

Imali smo tako zabavno u petak navečer s Flapper Lauren viđenom gore Mid-Dance potez! Obukla je zabavu tematske tematske zabave iz 1920 -ih, zajedno sa svim sjajem, iskričavim i perjem koje ste mogli zamisliti.

ovo!

Volio sam sve boce vina sprej oslikano zlato (i napravio sam svoj dio u Doprinos im pijući puno vina prošlog mjeseca :))

Lauren je poslužila vegetarijansku ladicu s namotama (zelena božica uranja na put!)

Punjene gljive i mesne okruglice

Plus tanjur sira i voćni kokosov fondue!

Punch breskva!

Mi djevojke smo se sjajno proveli !!

Subota ujutro, pojela sam voća voća A onda sam upoznao prijatelje u glavi svinje za brunch! Nažalost, imao sam vremena pogrešno - stvarno čudno zabluda - i stigao je baš kad su čistili buffet za doručak. Srećom uspio sam dobiti vafle i neka jaja i dugo smo se zadržali uz kavu.

Razgovor u paaaarrrrrlor

Kasno popodne zaustavio sam se u praonici soka za Coco Verde!

Mazey voli svoj novi kaput KK !!

Subota navečer napravili smo špagete. Bože, ovo je bilo tako lako - trebao bih ga učiniti više! Rezanci, Whole Foods četiri umak od sira s omamljenim keljom i parmezanom sirom na vrhu.

subota navečer uhvatio sam se za svoju opatiju Downton (dobro, još uvijek imam 2 epizode prije finala, pa molim vas nema spoilera !!) i bio u krevetu u 9:30. Ustizanje od zabave u petak navečer!

Nedjeljni jutarnji doručak uključen je irski soda kruh !!!! Moj omiljeni kruh koji napravimo u velikoj žetvi cijele godine. Plus jaje, grejpfrut i kava s pjegama.

Imali smo hladan dan i napravili veliki vlak za knjigu -

Išao sam na svjetsku tržnicu i žalim što nisam kupio ove prekrasne vinske čaše

Napravio sam hummus i koristio ga kao svoju bazu za ručak -

Zatim sam se uputio prema Crozetu za našu prvu nogometnu utakmicu sezone !! Vezali smo 1: 1 i igrali tvrdu igru.

Poslije smo popili ekipno pivo (dobro, 4 nas je to učinilo!) U pivovari Pro Re Nata u Crozetu. Bio je to moj prvi posjet, a volio sam atmosferu !!

Večera je bila mješavina ostataka u hladnjaku pojedu u 21 sat - Rainbow Rolls za budući post i nešto lazanje!

xoxo

Više postova iz Kath:

Već sam se vratio!

Imali smo prekrasnu, laganu, ranu, punu, zdravu večeru - to će se, nadamo se Donesite nam sreću ove godine. Radilo je prošle godine: Zabranjena riža + sreća.

Umorio sam posljednju vrećicu sušenog graška s crnim očima u čast novogodišnjeg dana, zajedno s ostatkom vrećice velikog graha popodne ih. Napravio sam i smeđu rižu kratke žitarice i žudio sam zelenilo, pa smo kupili gomilu kolača da krenemo s tradicijom.

Jednom kada je grah bio omeknut (nakon što je pirjao sat vremena - odustao sam od natapanja graha + žitarice i samo ih pirjati dok ne budu jestivi), bacali smo ih u neki umak od roštilja od senfa Carolina, s +Str.

Opendi su se pari u nekim kockicama leda pilećeg juha iz našeg zamrzivača i začinjenih.

i sve smo to prelili nekim grčkim jogurtom. Obožavam jogurt na bilo čemu slanom!

Otac mi je dobio vrećicu od Jelly Belly graha, koju sam nekada volio kad sam bio u srednjoj školi, i upravo sam ih otkrio! Morao sam imati nekoliko uzoraka. Obožavam bilo što bijelo ili ružičasto i mrzim većinu zelenila i žutih, iako će se svi pojesti na vrijeme. Tostirani Marshmallow i šampanjca su daleko najbolji okusi !!!!!!

Što je na blogu?

Danas sam primio e -poštu od čitatelja koji razmišlja o pokretanju a Blog o hrani. Pitala me o vremenu i trudu koji je potreban za pokretanje bloga s hranom i predložila mi je da javno podijelim svoj odgovor za sve da ga vidite. Nadam se da bi moglo biti korisno -

P: Razmišljam o pokretanju vlastitog bloga o hrani, jer mislim da bi bio dobar način da ostanem na putu i nastavim s gubitkom kilograma (postigao sam do Oznaka od 100 lb prije nekoliko tjedana ... Da!) Koliko je posla raditi ono što radite na svom blogu? To je uglavnom dugotrajno? Osjeća li se ikada opsesivno kompulzivno ili neugodno? Nadam se da vam ne smeta podijeliti svoje misli sa mnom. Možete li možda podijeliti moje pitanje sa svojom blogovskom zajednicom? Mislim da je to dio razloga zbog kojeg želim ući u ovo. Obožavam čitati o tome kako se svi podržavate i volite, čak i ako se nikada niste osobno upoznali.

A: Čestitamo na 100 kilograma !! Vi ste Rockstar

ovo!

Bloganje je mnogo vremena - ali količina vremena ovisi o vašem čitateljstvu i količini detalja koje unesete u svoje postove. Ako ćete samo objavljivati fotografije, neće vam trebati više od nekoliko minuta dnevno. Potrebno je samo 10 sekundi da snimite nekoliko fotografija prije svakog obroka. Ali ako ćete objavljivati 3 puta dnevno, upišite recepte i odgovorite> pitanja i komentare za svaki post (koji često zahtijevaju istraživanje!), Tada govorite o satu radnog vremena. Vjerojatno provodim 20-30 sati tjedno barem "radeći" na Kerfu. Ali budući da sam uložio vrijeme, blog je narastao tako da zaradim novac i to je sve vrijednije.

Mislim da blogovi za hranu služe svojoj najboljoj svrsi kao kreativne prodavaonice, a ne stvarne dnevnike hrane. Vjerojatno nije vrijedno vremena i truda ako to radite samo zbog vlastitih zapisa, a možda ćete brzo izgorjeti. Kerf pišem prije svega iz ljubavi prema kreativnosti - u kuhinji, kao pisac i kao fotograf. Blog je doista imao vrlo malo veze s tim da me odgovara odgovornim kad sam ga započeo - to je uvijek bio više odraz i način da podijelim svoju ljubav prema hrani.

Ali ako tražite novi hobi i način da se budete odgovorni, onda biste ga sigurno mogli pokušati i vidjeti kako vam se sviđa. Započnite s besplatnim blogom WordPress.com kao što sam to učinio i ako ga volite, uzmite ga u svoju domenu i učinite ga profesionalnim.

Sve najbolje,

Kath

lov na jaja

Budući da smo ovih dana u lovu na više recepata za jaja, može Netko preporučuje metodu za savršeno poširano jaje? Vrsta koja je malo paketa s mekim žumanjkom u sredini okružena bijelom? Nikad nisam imao jaja na taj način, ali uvijek izgledaju tako ukusno na vašim blogovima!

Uzbuđena sam što imam prilično noć kupke i čitanja - Plavi bistro (to je za tebe Kelly l!)

g'ght!

Više postova iz Kath:

Jenna i ja smo se uputili u potragu za kavom u šarmantnom gradu Healdsburg. Želim se useliti s njom ????

Napravili smo pčelinju liniju za leteću kozju kavu.

tako chic!

Dobio sam uobičajeno-kafić au au Lait.

Bilo je nevjerojatno. Tako bogata i ne previše lukava. Put bolji od šalice kave plave boce koju sam popio na trajektnom zgradi

j i napravio sam nekoliko razgledavanja

Mislim da smo malo opsjednuti našim kamerama

Krenuli smo nakon brze petlje oko trga, jer sam imao autobus za uhvatiti !!

Nakon male panike i lova da ga pronađemo, napokon smo to učinili, a ja sam bio na putu.

Besplatni WiFi napravio je 2 -satno putovanje eksplozijom. Ali ne preporučujem korištenje kupaonice autobusa ...

Spustio sam se u zračnu luku gdje me Shaun, Chelseav suprug, pokupio i odveo da upoznam djevojke.

Chelsea i ja smo bili prijatelji na Internetu već gotovo četiri godine! Zapravo sam je osobno upoznao na medenom mjesecu, a zatim opet prošle godine, kad sam bila ovdje zbog bloghera i bila je jako trudna s Lucy, koja je stigla prije godinu dana.

Chelsea živi u San Mateu i krenuli smo U centru grada pješice za dame ručak.

Imao sam malu krišku kruha + guzu, koja je imala okus kao krafna !! Mogao sam pojesti cijelu zdjelu

za ručak sam naručio salatu od salate od maslaca sa plavim sirom, jabukom, gorgonzolom, sjemenkama bundeve i grožđa.

Chelsea je dobio salatu od repe -

Za ručak smo podijelili dimljenu pizzu sa lososom s Meyer limun Creme Fraiche, tanko narezani krumpir i kapars

Imao sam dvije kriške i preliv lososa + kore od dvije kriške. Lurve dimljeni losos!

Zatim smo pokupili dijete i izašli na maminu šetnju !! Kako mogu izgledati!?

Onda je to bio Playitme

Kad smo se vratili kući u 16:00 imali sam svoj prvi persimmon !!!!

i nekoliko DR . Crackeri s PB + PB (bundeva maslac!)

OMG - Imam novo omiljeno voće !!! Persimmon = banana + mango + jabuka.

Spremnimo da krenemo u grad na večeru na blogu Kerf. Posljednji uradi ovog prekrasnog putovanja!

Više postova iz Kath:

Nogometaša bio je jedan od najboljih sati cijelog mog ljeta !!! Zašto mi je trebalo toliko vremena da nađem grupu za preuzimanje? !! Očito ih puno lebdi i toliko sam sretan da se ovaj sastaje u noći u koju mogu ići i da je to u blizini moje kuće. Oni će se igrati kroz Noć vještica, a mislim da i subota ujutro. Nisam sigurna da ću to napraviti svaki tjedan, ali sigurno ću pokušati. Moja prijateljica i bivša suradnica Angie mi je rekla o tome i bilo je sjajno ponovno je vidjeti nakon dvogodišnjeg stanke ????

Mislio sam da sam igrao prilično dobro da sam u najboljem slučaju bio osrednji I skidajući 6 godina za stopalo. Trčao sam i sprintao i trčao. Nisam najbolji u driblingu, ali prilično sam dobar u igranju terena, otvorenja, prolaska i trčanja stvarno, jako teško. Otuda sam razlog zbog kojeg sam veznjak!

Nikad nisam nosio HRM tijekom nogometne utakmice, ali moj je HR bio u 160 -ima cijelo vrijeme i udario 180 -ih nekoliko puta. Bilo je teško i potpuno sam istrošen nakon sat i pol aktivnosti i oko 50 minuta teškog igranja. Ne mogu vjerovati da sam igrao dvostruko toliko dugu i jednako teško u srednjoj školi. Nije ni čudo što sam nakon mojih igara jeo dvije gigantske zdjele od brusnica od badema od badema ????

Komentar od mene tijekom igre 5 protiv 5: ovo je sigurno zabavnije od eliptičnog!

Ukopao sam neke nogometne uspomene-

Kapetan sa svojom BFF Becca! (Ne znam zašto na toj fotografiji možete vidjeti klizalište!) Napomena da sam bio #26 !! Znate!

Poslijedična škola s prijateljima i larbs

Davidson Club Soccer Days (prva godina)

i večeras, natopljeno!

Moje igranje-ponovno su se dobro radile, ali mislim da i meni trebaju stražari s potkoljenicama.

Toliko sam zahvalan što sam mogao ponovno igrati na ovom stopalu !!!

(Matt Allen, volio bih da živite u blizini !!!!!)

Malo sam se brinuo zbog svog rasporeda prehrane jer se nogomet dogodio točno u satu večere. Ali budući da sam imao kasniji ručak, a budući da me odlični žetveni kruh na ručku uvijek drži duže (idi cjelovitim žitaricama!), Uopće nisam bio gladan do 5:30, što je bilo savršeno vrijeme za cijelu hranu Bar da potakne moju igru.

Amelia mi je donijela ovaj iz Charlestona. Grawnola. Volite ime!

Sastojci:

Volio sam teksturu, ali nije mi se svidjela aroma narančastog ulja. Ne volim voćne stvari osim voća.

Jednom kad sam kući iz nogometa i intenskin prevara kliknite da biste pročitali više istuširao se u 8:15, zagrijao sam neke predmete za hladnjak za večeru. (Jedan glavni nogomet je doba dana, što znači 3 noći zaredom, nemamo obiteljske večere. Budući da je to tek do listopada, ipak ću to učiniti, a Matt je rekao da ne čini Pazite, ali to će učiniti manje gurmanske večere na blogu tijekom tjedna. Brzo + lako, međutim,!)

~ 3/4 Šalica mješovitog graha preostalog trgovaca Joea izbačena s ovim umakom od maline jalapeno :

Contents