Jak se zbavit křečí s 8 domácími léky

Jak se zbavit křečí s 8 domácími léky

Mnoho lidí hlásí, že na začátku menstruačního cyklu mají břišní nebo pánevní bolest. V některých případech mohou nápravné opatření pomoci člověku získat úlevu. Tyto kontrakce mohou způsobit bolest nebo nepohodlí. Mnoho lidí je označuje jako křeče.

Během menstruace většina lidí zažívá křeče v dolním břiše, i když bolest může také vyzařovat na dolní část zad, slabiny nebo horní stehna. Menstruační křeče mají tendenci být na začátku období nejhorší a stávají se méně nepříjemnými, jak se dny pokračují.. Naneste teplo na břicho

Umístění láhve horké vody nebo topné podložky na břicho může uvolnit svaly a zmírnit křeče. Může zmírnit křeče a nepohodlí. Další možností je namočit v teplé lázni, která může pomoci uvolnit svaly v břiše, zádech a nohou. Zapojte se do jemného cvičení

Ačkoli cvičení může být poslední věcí, kterou mnozí lidé cítí jako dělat, když mají křeče, může to poskytnout úlevu od bolesti.

Namáhavé cvičení nemusí být prospěšné, pokud člověk je v bolesti, ale jemné protahování, chodit na procházku nebo dělat jógu může pomoci. Cvičení také uvolňuje endorfiny, což jsou přírodní přirozené bolesti bolesti. z nejlepších tréninkových rohoží zde.

3.

Reach Orgasmus

Orgasmus může pomoci zmírnit menstruační křeče. Během orgasmu se děloha stahuje, ale poté se uvolní. To může pomoci snížit dopad menstruačních kontrakcí. Během menstruace zde.

4.

Vyzkoušejte akupunkturu pro zmírnění křečí

výzkum ukázal, že akupunktura může zmírnit menstruační křeče. Tato léčba může kromě uvolňování endorfinů a pomoci lidem relaxovat. Masírování břicha

Získání masáže nebo provádění samohlnění břicha může také uvolnit pánevní svaly a zmírnit křeče. Lidé mohou do své kůže jemně třást masážní olej, tělové pleťové mléko nebo kokosový olej, aby pomohli tomuto procesu. Masírujte břicho éterickými oleji

Masírování břicha éterickými oleji může poskytnout další výhody pro ty, kteří mají menstruační křeče. Křečové příznaky:

  • Římský heřmánek
  • Clary Sage

Lidé se mohou pokusit přidat několik kapek alespoň jednoho z těchto éterických olejů k nosnému oleji pro efektivní břišní sebeobsazení.

Zde se dozvíte více o éterických olejích pro svalové křeče https://recenzeproduktu.top/ a nakupujte je zde.

7.

Zvažte dietní změny

Provádění některých změn ve stravě může snížit menstruační křeče. Celá zrna pomáhají tělu zůstat zdravé.

Nakupujte zde doplňky omega-3. Dehydratace je běžnou příčinou svalových křečků. , jako je heřmánek, pampeliška, červená malina a fenylové čaje, poskytují úlevu od menstruačních křečí. Existuje však jen málo důkazů, které by to podpořily.

Shop 10 z nejlepších čajů pro symptomy menopauzy zde. Krátkodobé dietní změny mohou tyto příznaky často zmírňovat. Jak období ovlivňují trávicí systém.

8.

Používejte volně prodejné léky

Pokud přirozené domácí léky nezledňují bolest, může člověk zkusit použít volně prodejného úleva od bolesti, jako je aspirin nebo ibuprofen.

Tyto léky mohou zmírnit zánět, bolest a menstruační křeče. Je nezbytné sledovat pokyny pro dávkování na láhvi a mluvit s lékařem, pokud doporučená dávka není dostatečná pro zmírnění menstruačních křečí.

Co způsobuje menstruační křeče?

Svalové stěny lůna se stahují a relaxují, aby pomohly lůnovi vrhnout jeho vnitřní podšívku. To má za následek nepohodlí, které se u některých lidí může pohybovat od mírného po těžké. Menstruační křeče zde.

Lékař může navrhnout další domácí léky na vyzkoušení nebo předepisování léků, jako jsou antikoncepční pilulky nebo některé typy odlehčovače bolesti, aby zvládli příznaky. Doktor zahrnuje:

  • Velmi těžké krvácení
  • Křeče, které se v průběhu času zhoršují nebo s věkem
  • Silná bolest nebo nepohodlí
  • Křesty, které narušují každodenní život

Tyto příznaky mohou naznačovat základní stav, pro které bude lékař schopen navrhnout účinnou léčbu.

často kladené otázky

Níže jsou odpovědi na některé často dotazované q Usince o domácích prostředcích pro menstruační křeče. Omezený výzkum však naznačuje, že konzumace zázvoru a zeleného čaje může pomoci léčit příznaky. Neexistuje však nedostatečné důkazy, které by určily, zda pomůže pití specifických šťáv. Křeče, včetně:

  • Rodinná historie těžkých křečí
  • Být mladší 20 let
  • mít obezitu
  • Pelvic Zánětlivé onemocnění
  • Nízký příjem omega-3

Shrnutí

Menstruační křeče jsou běžným příznakem před a během období. Ve většině případů jsou křeče normální, ale některé situace mohou naznačovat něco vážnějšího.

  • Pain/Anestetics
  • Zdraví/gynekologie žen
  • Doplňkové medicíny/Alternativní medicína
Lékařské zprávy dnes mají přísné pokyny pro zdroje a čerpá pouze z Recenzované studie, akademické výzkumné instituce a lékařské časopisy a asociace. Vyhýbáme se používání terciárních odkazů. V každém článku propojujeme primární zdroje - včetně studií, vědeckých odkazů a statistik - a také je uveďte v sekci zdrojů v dolní části našich článků. Další informace o tom, jak zajistíme, že náš obsah je přesný a aktuální, se můžete dozvědět čtením naší redakční zásady .

Contents